[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Tenir presència a les xarxes socials és un factor a tenir molt en compte actualment per a qualsevol empresa petita o mitjana. És molt important per a la imatge que projecta qualsevol empresa de cara als potencials clients i de les oportunitats de negoci que poden arribar a crear.

No tenir-les en compte és un error, ja que les generacions actuals i que arribaran en un futur han nascut i crescut utilitzant mitjans socials. El boca a boca, ja no només és cara a cara, també passa davant de la nostra pantalla, sobretot la dels nostres dispositius mòbils.

Per tot això, oferim tota la nostra experiència en Màrqueting a Internet com Community Manager a Girona per oferir a la teva empresa tot el que necessita pel que fa a comunicació i presència a les xarxes socials que millor s’adaptin a cada tipus de negoci. Avui en dia, hi ha moltes, Facebook, Twitter, Instagram, Google +, Linkedin, Youtube, Trip Advisor, Pinterest …

Tingues la seguretat de deixar la comunicació de la teva empresa en mans de professionals amb anys d’experiència en comunicació digital.

Estarem encantats d’atendre’t i d’escoltar les teves peticions. Contacta sense compromís.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”710″ img_link_target=”_self” img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_button title=”Vull més informació” target=”_self” color=”btn-primary” icon=”none” size=”wpb_regularsize” href=”https://girowebs.com/ca/contacte”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]